Over ons

Dé makelaar in Gent voor uw vastgoeddromen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u een pand te huren? Droomt u van een tweede verblijf in het buitenland? Zou u graag uw huis helemaal klaar maken voor verkoop? Wilt u een huisbeheerder die u 100 procent geruststelt? The House Friend heeft letterlijk alle expertise in huis om uw plannen mee waar te maken.

Persoonlijke aanpak

Uiteraard is het vandaag gemakkelijker dan ooit om een droomhuis te vinden. Maar er komen veel risico’s bij kijken: hoe slaagt u erin door het bos de bomen te zien? Hoe zeker bent u van de betrouwbaarheid van de aanbieder?

The House Friend gelooft daarom in een gerichte en persoonlijke aanpak. Zodat we maximaal kunnen rekening houden met uw budget, smaak en wensen. Zodat we u kunnen wijzen op bepaalde details. Zodat we u kennis kunnen laten maken met verborgen parels die u online nooit zou hebben gevonden of overwogen.

Kortom, zodat we ervoor zorgen dat er geen overhaaste beslissingen worden genomen. Bovendien kunt u op ons blijven rekenen, ook na de oplevering.

Enkele van onze tevreden klanten

“We kochten via The Housefriend een tweede woning in Gent. Het viel ons direct op dat Luc alle tijd nam om met ons de woning te verkennen. Met respect voor de eigenaars en veel aandacht voor ons kwamen we tot een passend compromis. Niet alleen de verkoop verliep vlot en correct ook nadien konden we steeds bij THe Housefriend aankloppen. Zij hielpen ons met het energieprestatieformulier, Luc nam de tijd het huurcontract na te lezen, voor alle vragen konden we bij hen terecht... Een echte aanrader!”

Lieve

“Een ongedwongen, correct verloop. Alle info op voorhand (website) kwam correct overeen met de realiteit; alle vragen werden onmiddellijk beantwoord zonder druk te zetten, toffe vriendelijke mensen”

Jacky

“The Housefriend is super.
Vriendelijke mensen met een gedegen vakkennis.
Altijd een luisterend oor en echte probleemoplossers.
Doe zo voort.”

Guy Weinberger

"Fantastische service, duidelijke uitleg en Luc en Joes zijn beide zeer oprechte en gezellige mensen. Wij zijn super tevreden!"

Jenthe Kwik

"Vriendelijke en betrouwbaar personen die op elk moment van de dag beschikbaar is voor eventuele vragen ivm de aankoop ed.
Geeft voldoende uitleg en is zeer correct. Doet meer dan het mogelijke om de klant te helpen.
Ik was er enorm tevreden van!
The House Friend is zeker een aanrader voor de koop van jou ideale woning!"

Mathieu Bauwens

"Wij zijn heel tevreden over de service en we gaan jullie zeker aanraden aan vrienden en familie.
Tegelijkertijd willen we Joes feliciteren met haar overwinning in het programma Huizenjagers."

Andre en tina jonckx – de weweire

"Echt bijzonder toch, hoe jullie er in slagen om met jullie klanten, de zakelijke relatie te overstijgen, en er een vriendschappelijke relatie van te maken. Daar mogen jullie echt trots op zijn en het maakt jullie toch uniek."

Johanna

"Luc en Joes zijn super gedreven personen en staan steeds klaar ,voor u met al uw vragen te helpen niets is hen teveel.Bedankt daarvoor"

Rudi en Marleen Engel

"De verkoop van het ouderlijk huis in Gentbrugge ging heel vlot binnen de week waren er 4 potentiële kopers gevonden.
De volledige afhandeling van onderhandelen en plaatsbezoeken zijn perfect verlopen.
Tot en met de notariële akte heeft Luc ons bijgestaan met onafhankelijke raad en daad.
Ook voor de opkuis van het huis heeft de 'Housefriend' zich ingespannen zodat wij die last niet hebben moeten dragen.
Als we ooit ons huis verkopen om ergens anders te gaan wonen, zal er maar één adres zijn waar we naar toe gaan 'The Housefriend'"

Frank en Myriam

"Wij hebben de aankoop van ons pand als zeer aangenaam ervaren, aangezien die vlot en sereen is verlopen. Ook al opereerde de verkoper vanuit het buitenland, hier hebben we geen enkele hinder van ondervonden en was de koop snel beklonken met The House Friend als makelaar.

Joes doet dat trouwens geweldig, klassevol en professioneel op TV !"

Danny

"Wij kochten een huis en verkochten een appartement via The Housefriend en waren héél tevreden over de snelle, correcte service, de volledigheid van het dossier en het enthousiasme én vakkennis van jullie kantoor!"

Eva en Michiel

"Bedankt aan The House friend" om ons te helpen ons droomappartementje in Spanje te vinden! Joes is de de meest geschikte persoon waarmee je een aangename bezichtigingsreis kan maken. Zij staat je met raad en daad bij om al je wensen te verwezenlijken en alles tot een goed einde te brengen! Super klasse en super dame!"

Dirk en Miranda

“We hebben jullie leren kennen in de hoedanigheid van immo-makelaar wanneer we het appartement in Gent wilden verkopen. Vanaf het eerste moment wisten we dat dit de juiste keuze was.
Geen moeite was te veel en er was steeds een open en transparante communicatie. Elk bezoek verliep steeds even opgewekt en professioneel.
In een mum van tijd was het appartement dan ook verkocht.
The Housefriend is een echte aanrader en een aanwinst in Immoland!
Bedankt voor de goede service!”

Sandra Schildermans

"Wij leerden The house friend kennen via kennissen. Wij hadden er nog
nooit van gehoord toen we het huis van moeder moesten verkopen. Naast
enkele grote spelers ook eens een onbekende wagen dachten we. En we
gingen met hen in zee! De sympathie, enthousiasme, kennis van Joes
tijdens de ganse verkoop gaf onze hele familie een goed gevoel! Samen
met Luc vormen zij een super team. Wij kunnen hen alleen maar aanraden!"

Elie en Lut

"Wij kennen de The Housefriend al enkele jaren. Het is super om met hen samen te werken.
Altijd vriendelijk en met de glimlach .
Als eigenaar op de verhuurmarkt heb je af en toe problemen. Die worden direct aangepakt en opgelost.
Een zorg minder voor ons.....proficiat!
Wil je huren of kopen..Één adres The Housefriend"

Hilde

"Hartelijk dank voor de reeds ruime tijd dat we samenwerken.
Jullie zijn vriend en professioneel. Een combinatie die ons ligt.
Daarbij de Hollandse charme en vlotheid van Joes is als een vleugje slagroom op een dame blanche."

Gisèle en Freddy

“Als jong koppel zochten we onze droomwoning om samen een toekomst op te bouwen. Dit verliep niet van een leien dakje, tot we bij The House Friend terechtkwamen. Zij hebben ons een woning voorgesteld, waarbij we onmiddellijk verkocht waren. Door hun expertise kregen wij volledige antwoorden op onze vragen. Bij The House Friend staan de klanten hun wensen centraal en deze trachten ze goed mogelijk in te vullen, door mee te brainstormen naar oplossingen. Als jonge mensen hebben wij de ondersteuning gekregen door het volledige proces, van het eerste huisbezoek tot verkoop en zelf nadien. Wij kunnen dus niet anders dan The House Friend te bedanken voor het invullen van onze droomwoning en de aangename samenwerking”.

Yentel

“Dankzij The Housefriend heb ik mijn eerste woning kunnen verkopen en ook mijn huidige, leuke woning kunnen kopen! Bij beide ondernemingen was ik héél aangenaam verrast door hun aanpak. Héél professioneel maar vooral oprecht betrokken en begaan met mij als klant. Dat was echt hartverwarmend. In die zin vind ik de naam 'The House friend' een beetje beperkend. Want ik vind Luc en Joes niet alleen 'de vrienden van de huizen', maar ook 'vrienden van hun klanten'! Voor mijn part mogen ze dan ook 'The House and Client Friend' heten ! Ik zou hen aan iedereen aanraden.”

Johanna

“Zoals we jullie reeds vertelden wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij de verkoop van ons huis in Lovendegem nu reeds 3jaar terug. Alles werd ons goed uitgelegd op een rustige manier. Het waren zeer aangename vergaderingen bij ons thuis. Daarom nogmaals dank daarvoor.”

Frank & Anne-Marrie

“Jullie doen het echt heel goed! Joes is super in Huizenjacht, een pittige persoonlijkheid en ze weet heel goed waar ze mee bezig is. Super professioneel! Doe zo verder en natuurlijk verwachten we dat ze gaat winnen, duimen nu maar voor vanavond.”

Candace -Drukkerij Verbeke-
Powered by KMO Sites