2 slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid

€279.000
  • Woonplaats Orihuela
  • Postcode 03193
  • Slaapkamer(s) 2
  • Oppervlakte perceel - m²
  • Bewoonbare oppervlakte 90 m²
  • Type pand Appartement
  • Land Spanje
  • Pandcode PAND-­6059173
  • Adres Avenida de las Colinas 2, 03193 Orihuela

Omschrijving

Kent u dat gevoel van verliefd worden op het eerste gezicht? Dit overkwam mij bij mijn allereerste bezoek aan Las Colinas.
Ik zag mezelf al zitten op het prachtig ruim terras met zicht over de golf met een glas cava in de hand wuivend naar mijn echtgenoot die na een partijtje golf, rijdend in zijn golfkarbolide, naar ons appartement rijdt.

Als je Las Colinas binnenrijdt, krijg je al een Hollywood gevoel, de rust, de natuur en de prachtige villa’s die weloverwogen geplaatst zijn, zodat elke woning een pracht uitzicht heeft over de golf en in de verte de glans van de zee.

Josje Huisman (Ex K3) en Dana Winner zijn U al voorgegaan in dit complex.
Fase III van dit prachtig complex bestaat uit 32 hoogwaardige villa appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens zijn er ook 3 slaapkamer appartementen beschikbaar met nog grotere terassen.

Het interieur van de appartementen is zorgvuldig ontworpen met materialen, kleuren en texturen voor een optimaal effect, met de nadruk op licht.

Indoor en outdoor living gebieden worden samen gevoegd tot een continue, harmonieuze ruimtes vormen. Ze zijn ontworpen voor harmonie en welzijn, want het belangrijkste aspect van een huis zijn de mensen die hier wonen.

De materialen die u in de appartementen zal vinden zijn prachtige voorbeelden van architectuur en interieur design. Speciaal zorg is genomen met materialen en texturen en het gebruik van de ruimte en technologie. De keukens zijn harmonieus geïntegreerd in de grote livings en zijn zowel praktisch en mooi.

Afwerkingen en installaties zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en luxe details voor hun bewoners, zoals vloerverwarming in de badkamers, Schüco metalen kozijnen, koker airconditioning, smart home automation, osmose in de keuken …

Las Colinas Golf & Country Club ligt in het zuiden van de provincie Alicante, op slechts 4,5 km van de Middellandse Zeekust. Er zijn meer dan 20 golfbanen op minder dan een half uur rijden van het complex en een groot aantal jachthavens. Het is zeer goed verbonden door de lucht, over de weg en trein.
Las Colinas heeft ook een eigen Beach House, waar U als bewoner van Las Colinas, exclusief gebruik van mag maken of probeer de heerlijke restaurants eens op het Clubhouse. Echt aanraders!!!

De prijs hierboven vermeld is exclusief kosten.
We gaan graag samen eens ter plaatse kijken met u. Heeft u interesse, bel Joes +32 487 37 69 74

Locatie

Avenida de las Colinas 2, 03193 Orihuela

Delen:

Interesse in dit pand?

0475 73 27 40 0487 37 69 74 info@thehousefriend.be

Extra informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
-
Dagvaarding uitgebracht
-
Stedenbouwkundige bestemming
-
Overstromingsgevoelig
-
Beschermd erfgoed
-
Powered by KMO Sites