Moderne energiezuinige villa tussen Los Llanos en Granadilla

€578.000
  • Woonplaats Granadilla de Abona
  • Postcode 38600
  • Slaapkamer(s) 3
  • Oppervlakte perceel 851 m²
  • Bewoonbare oppervlakte 295 m²
  • Type pand Open bebouwing
  • Land Spanje
  • Pandcode PAND-­8089188
  • Adres Calle Altamira 5, 38600 Granadilla de Abona

Omschrijving

Deze luxueuze villa is voorzien van 16 zonnepanelen met 4 individuele airco-eenheden. Aan deze villa is er ook een garage waar er plaats is voor 3 auto’s. Hiernaast vind je ook een bar en een ontspanningsruimte waar plaats is voor 2 ligstoelen. Deze relaxruimte kan je eventueel omvormen tot een badkamer aangezien er een installatie is voorzien hiervoor .

Op de eerste verdieping is er een volledig ingerichte keuken, een kantoor en een badkamer aanwezig. Hiernaast vind je hier ook een ruime eetkamer van ongeveer 50 m² met de bijpassende ingerichte houten meubels. De woonkamer geeft uit op het zwembad en het terras. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De master bedroom heeft een tweepersoonsslaapkamer met een dressing en badkamer. Een groot pluspunt aan deze master bedroom is het balkon rondom dat uitzicht geeft op de zee en de bergen. Hiernaast is er ook een kleiner terras met uitzicht op de zee. De tweede slaapkamer heeft ingebouwde kasten en een terras met uitzicht over de zee. De derde slaapkamer heeft een balkon met uitzicht op de bergen. Deze villa wordt verkocht met de bijpassende meubels inbegrepen.

Op het dak, dat bereikbaar is via de vaste trap, bevinden zich de 16 zonnepanelen.

Op het terras aan het zwembad kan je heerlijk genieten in de zomer van de ingebouwde barbecue en relaxruimte. Verder vind je er ook een petanquebaan en een kleine boerderij.
Deze villa heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 295m2!!!!!!

De prijs van deze villa bedraagt 578.000 euro excl. kosten. Heb je interesse? Aarzel dan zeker niet om Joes van vastgoedkantoor The Housefriend te contacteren op het nummer +324 87/37.69.74

Locatie

Calle Altamira 5, 38600 Granadilla de Abona

Delen:

Interesse in dit pand?

0475 73 27 40 0487 37 69 74 info@thehousefriend.be

Extra informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
-
Dagvaarding uitgebracht
-
Stedenbouwkundige bestemming
-
Overstromingsgevoelig
-
Beschermd erfgoed
-
Powered by KMO Sites