Evenementen

 • Bis Beurs GENT

  05/10/2019 11:00 Flanders Expo GENT HAL1
  Bezoek ons op onze prachtige stand op de BIS BEURS in HAL1.Ja, ik wil er bij zijn!

Riante villa met 6 slaapkamers en knap aangelegde tuin.

€549.900
 • Woonplaats Oostakker
 • Postcode 9041
 • Slaapkamer(s) 6
 • Oppervlakte perceel 2477 m²
 • Bewoonbare oppervlakte 244 m²
 • Type pand Open bebouwing
 • Land België
 • Pandcode PAND-­8234335
 • Adres Gentstraat 37, 9041 Oostakker
 • Kadastraal inkomen 1678€

Omschrijving

Deze riante villa werd in de jaren ’80 opgetrokken op een mooi perceel grond omgeven door veel groen. Het tijdloze design en de kwalitatieve materialenkeuze doorheen deze parel zijn kenmerkend voor deze bouwperiode.
In 2014 onderging ze een grondige energetische renovatie, zo werden de ramen vervangen door driedubbele beglazing (passiefhuisramen), werd het dak extra geïsoleerd en werden de meeste vloeren vernieuwd.
Via de grote oprijlaan rijd je langs de prachtig aangelegde voortuin naar de dubbele garage en het pad naar de voordeur.
De indeling luidt als volgt: via de inkom met trappenhal en vestiaire ga je naar een gezellige TV ruimte met aanpalend overdekt terras. Daarnaast een ingerichte bureauruimte voorzien van ingemaakte kasten. Aan de andere kant bevindt zich de ingerichte keuken, voorzien van Miele inbouwtoestellen zoals een vaatwasmachine, microgolfoven, oven, inductiekookplaat en een dampkap. Op de microgolfoven na zijn alle toestellen vorig jaar reeds vernieuwd. Aanpalend bevindt zich de zeer grote living die een mooi zicht biedt op zowel de voor- als de achtertuin. De gezellige houtkachel is hier een gezellige sfeermaker.
Terug naar de hal waar we via enkele trappen naar een half verzonken verdieping gaan, hier bevinden zich 3 mooie slaapkamers met ingemaakt meubilair waaronder kleerkasten, bureautafel,… en een badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo. Enkele stappen verder begeven we ons naar de dubbele garage waar plaats is voor 2 wagens, een fietsenberging en een wasruimte waar wasmachine en droogkast zijn aangesloten.
Opnieuw enkele trappen naar beneden bevindt zich de gigantische kelder die voor voldoende bergruimte zorgt. Wanneer we terug naar boven gaan begeven we ons op de bovenverdieping waar opnieuw 3 slaapkamers terugvinden. Een master bedroom en 2 middelgrote slaapkamers met telkens opnieuw ingemaakt meubilair. Ook op deze verdieping bevindt zich een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
De inkomhal en de slaapkamers beneden worden verwarmd via het verwarmingssysteem type “Masser”, de leefruimte en slaapkamers boven worden verwarmd via een warmtepomp type “lucht-lucht” en kunnen tevens worden gekoeld.
Toch nog nood aan afkoeling? Dan zal het zwembad in de tuin voor de nodige verkwikking zorgen! Nog enkele troeven in de tuin zijn de mooie vijver en een volledig afgesloten accommodatie voor kippen.
Wij leiden u graag rond, bel Jochen voor een afspraak: 0484/52.38.11

EPC-waarde: 349.00

Locatie

Gentstraat 37, 9041 Oostakker

Delen:

Interesse in dit pand?

0475 73 27 40 0487 37 69 74 info@thehousefriend.be

Extra informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
Ja
Dagvaarding uitgebracht
-
Stedenbouwkundige bestemming
-
Overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed
Nee
Powered by KMO Sites