Exclusieve nieuwbouwvilla in Las Colinas Golfresort

€635.000
  • Woonplaats Orihuela
  • Postcode 03193
  • Slaapkamer(s) 3
  • Oppervlakte perceel 598 m²
  • Bewoonbare oppervlakte 130 m²
  • Type pand Dwelling_
  • Land Spanje
  • Pandcode PAND-­9081221
  • Adres Avenida de las Colinas 2, 03193 Orihuela

Omschrijving

Deze community bestaat uit 17 moderne villa’s op het meest prestigeus golfresort van Spanje. De villa’s hebben een modern en gezellig ontworpen interieur en worden gebouwd in 3 fases.

Maximale privacy en veiligheid: gelegen in een vallei van 330 hectaren omgeven door voldoende hoge heuvels om een natuurlijke afscherming te vormen. Op die manier wordt de privacy van het complex gewaarborgd. Bovendien is er slechts 1 toegang, voorzien van 24u bewaking.

Het golfdomein beschikt over een ruim aanbod faciliteiten zoals:
natuurreservaat, bars, restaurants, beachclub, Supermarkt, Clubhuis, fitness en diverse andere sporten en uiteraard de schitterende aangelegde golfbanen (18holes)

De villa’s bevinden zich op ruime percelen en zijn allemaal voorzien van elektrotoestellen in de keuken, airconditioning, vloerverwarming in de badkamers en elektrische rolluiken in de slaapkamers. Er is ook de mogelijkheid om 4 & 5 slaapkamers te maken in sommige van deze villa’s.
De kwaliteit van deze villa’s, in combinatie met het prachtige uitzicht over de golfbaan en de zee, creëren de meest perfecte luxe woning.
De Granado regio bevindt zich in een privé gedeelte van het golfresort Las Colinas, omgeven door groene zonen en met uitzicht op het mediterrane bosrijke landschap.

Het is slechts een korte rit tot de gouden zandstranden van Campoamor en de jachthaven, een fantastische plaats om te genieten van het heerlijke klimaat aan dit deel langs de Middellandse Zee.

Las Colinas Golf & Country Resort ligt in een natuurpark waar het leven draait om de rust en is beoordeeld als één van de tien beste golfbanen ter wereld. Het bestaat uit 330 hectare grote vallei en heuvels, met een 18 holes kampioenschapsgolfbaan die er doorheen loopt.
Dit is een milieuvriendelijke residentiële ontwikkeling met een lage bouwdensiteit, die naadloos overgaat in de omgeving. Hier is het genieten van het prachtige landschap met mooie wandelingen door inheemse flora, sinaasappel- en citroenboomgaarden.

We gaan graag samen eens ter plaatse kijken met u. Heeft u interesse, bel Joes +32 487 37 69 74

Locatie

Avenida de las Colinas 2, 03193 Orihuela

Delen:

Interesse in dit pand?

0475 73 27 40 0487 37 69 74 info@thehousefriend.be

Extra informatie

Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt
-
Dagvaarding uitgebracht
-
Stedenbouwkundige bestemming
-
Overstromingsgevoelig
-
Beschermd erfgoed
-
Powered by KMO Sites