Het eerste dat u moet opmerken over dit mooie en goed onderhouden pand is dat het de perfecte keuze is voor iemand die de schoonheid en kwaliteit van een nieuwbouwwoning wil, maar zonder te wachten tot er een gebouwd wordt. Het is een fantastische villa met 3 verdiepingen, 3 slaapkamers en 2 badkamers en met een mooie buitenruimte, en wordt verkocht zoals bezichtigd. De beste start voor het bezitten van een prachtig Spaans huis is het bezitten van een modern huis dat klaar is om te betrekken!

Recente nieuwbouwvilla met 3 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken met woonkamer-eetkamer. Bijzonder aan deze woning is dat het woongedeelte extra groot is! Deze villa heeft een grotere woonkamer zonder dat er bruikbare ruimte verloren gaat voor de rest van het huis!

De open keuken is zeer praktisch en comfortabel. Het bevat een groot eiland dat de hele ruimte verenigt en je helpt een zeer ruime, grote kamer te creëren, waarin je verschillende omgevingen kunt creëren: een formele eetkamer om je gasten te ontvangen, een heel huiselijke woonkamer met wat bohemien details, een kleine hoekje met wat spelletjes voor de kinderen….
De grote ramen van deze prachtige kamer vullen het huis met het warme licht van de Middellandse Zee en verenigen het interieur met het terras en de tuin, en vooral met het zwembad. Een ware oase waar u de dagen en nachten zult doorbrengen, plezier maken, lachen en genieten met de uwe. De villa beschikt over een privézwembad van 7x3M met ingebouwde waterval. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw auto op uw eigen oprit te parkeren.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, één van de slaapkamers is de master suite, met een eigen badkamer, is ruim, comfortabel en intiem, en biedt een fantastisch uitzicht. Tevens heeft u vanuit beide slaapkamers directe toegang tot het terras. Daarnaast beschikt u over een prachtig solarium dat uw privéparadijs zal zijn, uw privéhoek waar u zich kunt loskoppelen en kunt ontspannen zoals u verdient.

Het typische stadje Los Montesinos is strategisch gelegen op 10 minuten rijden van de stranden en recreatie van Torrevieja (met alle diensten van een grote stad: theater, 2 ziekenhuizen, internationale scholen, enz.), van verschillende golfbanen en met gemakkelijke toegang naar de snelweg A7 om de luchthaven van Alicante in 35 minuten te bereiken.

In de urbanisatie zijn er supermarkten en bars voor de dagelijkse dienstverlening, omdat het een landelijke en rustige omgeving is.

Het klimaat in dit gebied garandeert 300 dagen zon per jaar met een gemiddelde temperatuur van 20ºC, wat, samen met de rijke gastronomie en culturele en sportieve activiteiten in de omgeving, dit gebied een ideale plek maakt om een tweede verblijf te vestigen voor vakantie of een rustige plek om permanent te wonen.

Wenst u meer info? Bel Joes +32 487 37 69 74 of mail naar info@thehousefriend.be en we begeleiden u van A tot Z!

Woonopp.
113 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Carrer Romero 69/4
Los Montesinos
Referentie:ESP-CB-M-29-4
Vraagprijs:€ 399.000
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:214 m²
Bewoonbare opp.:113 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:Ja

Comfort

Airco:Ja
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Kabel:Ja
Inbouwarmaturen:Ja
Zwembad:Ja - 7m x 3m
Domotica:Ja
Videofoon:Ja
Los Montesinos
Carrer Romero 69 4

€ 399 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Los Montesinos
Carrer Romero 69 4

€ 399 000

Los Montesinos
Carrer Romero 69 4

€ 399 000