De villa ligt in La Herrada, Los Montesinos. (Costa Blanca - Alicante)
Deze villa is ontworpen op 2 verdiepingen; op de begane grond vindt u een keuken, woonkamer, eetkamer, toilet, hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en de eerste verdieping met 2 ruime slaapkamers, badkamer en groot terras. Er is een privé-solarium mogelijk als een optie.
Daarnaast is er parkeergelegenheid, een tuin, een terras en een optioneel privézwembad waar u kunt genieten van aangename momenten.
De keuken is volledig uitgerust met toestellen en vloerverwarming is aanwezig in de badkamers. Tevens elektrische sunscreens en speciaal zonwerend glas.

Een paar minuten van Los Montesinos, in noordelijke richting, ligt de urbanisatie La Herrada, een rustige woonwijk waar huizen van één en twee hoogtes de boventoon voeren. La Herrada heeft een winkelcentrum met een supermarkt en andere diensten en ligt op minder dan 5 minuten rijden van Los Montesinos. De nabijgelegen natuurgebieden en hun meren zijn ideaal voor vogels kijken, wandelen, fietsen en paardrijden.
Los Montesinos is een stad in het zuiden van de provincie. Het herbergt een groot aantal diensten, zoals restaurants, winkels, apotheken, scholen en instituten, onder anderen. Het gebied heeft uitstekende verbindingen met de N-332 en de AP-7, waardoor u gemakkelijk Alicante, Elche of de stranden van Guardamar en Torrevieja kunt bereiken.
Het resort ligt op 20 minuten van de luchthaven van Alicante, zeer dicht bij de stranden van Guardamar en Torrevieja en de golfbanen van Ciudad Quesada.
Prijzen tussen 289.900 € en 415.900 €
VIRTUELE TOUR AANWEZIG!!
Meer info of een bezichtigingsafspraak? Bel of mail naar joes@thehousefriend.be - +32 487 37 69 74

Woonopp.
113 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Carrer Romero 212
Los Montesinos
Vraagprijs:€ 289.900
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Perceeloppervlakte:208 m²
Bewoonbare opp.:113 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja
Parking:Ja
Los Montesinos
Carrer Romero 212

€ 289 900


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Los Montesinos
Carrer Romero 212

€ 289 900

Los Montesinos
Carrer Romero 212

€ 289 900